woop woop för 35 pund

miss selfridge, high heels, fashion, shoes, animalprint

Att jag huserar en enorm kärlek och förälskelse till höga klackar tror jag inte gått någon förbi, jag anser att skor är som vackra smycken och att man inte kan ha nog så många utav dom.
Som mest har jag ägt 276 par höga klackar, samtidigt, men den summan är nog bara tvåsiffrig nu vilket troligen min man tackar för eftersom det blir lite trångbott annars..

miss selfridge, high heels, fashion, shoes, animalprint

 

Det senaste fyndet stavas Miss Selfridge och får nästan stoltsera med hedersplats över skofynd med sina 35 pund, i runda slängar knappt 400 svenska vilket absolut betecknas som ett kap då detta var en utav de skönare pumpsen mina fötter haft ynnesten att spankulera runt i.

miss selfridge, high heels, fashion, shoes, animalprint

 

Eftersom jag tillbringar mer eller mindre nästan all min vakna tid i höga klackar finns det ju vissa kriterier som fötterna vill ha, eller den där hallux-vallux knölen kanske vi ska vara med petiga med att säga för den gör sig mer eller mindre påmind, beroende på läster och material.
Och trots att man försöker att ignorera den så finns den och vid fel skoval, faktiskt oftast när jag promenerat i ballerina-skor, så skriker den rakt ut att det var inte skönt alls det där.

 

miss selfridge, high heels, fashion, shoes, animalprint

 

Men ni vet när ni blir så där exalterade att ni knappast kan andas för att någonting gör er så evinnerligt lyckliga och det är som att bli spritt språngande förälskad och lite skräckslagen på en och samma gång och man vet inte vilket ben du ska stå på, eller om du ska hoppa jämfota, hjula eller bara flaxa i största allmänhet (lite så där som Phoebe gör i serien VÄNNER när hon ska visa Rachel hur man joggar mycket roligare…ungefär så) och kanske addera lite – Wwwwiiieeeeee och klappa händerna av förtjusning.
Allt det ville jag göra när jag öppnade paketet.
Precis allt.

miss selfridge, high heels, fashion, shoes, animalprint

 

För dom var tusan inte bara extremt snygga (det behöver ju inte alla hålla med om såklart) utan välsydda, har en fantastiskt komfortabel läst och dyna under fotsulorna och mäter dryga 10 cm i klacken, vilket är min standardhöjd och, som om det inte vore nog, för ärligt, alla klackar på 10 cm är inte sköna, absolut inte, allt hänger på hur lästen och sulan är utformad, om det blir skönt för vristen, men här vänner, å rena lyckan! Verkligen lycka!

För annars är det oftast märken som Steve Madden, Dune London, Ted Baker Shoes eller Nine West som passar mina fötter men då klättrar man ju upp lite i priset så att liksom ha trillat över något riktigt bra som detta är ju på snudd för bra för att vara sant.

 

miss selfridge, high heels, fashion, shoes, animalprint

 

Mina nya favoriter, mina nya ögonstenar i skoväg, mina nya skor jag troligen kommer nöta asfalt med resten av året ser ut så här..
Dom kommer sitta som smort på fotograferingen för AMELIA som skall göras på Hotell Post i februari.
Verkligen som smort.

Jag hoppas alla haft en fin dag, trots mörker slask och lite så där feberkänsla i de flestas kroppar trots att vabbruari inte ens startat.

Kramar

Maja Carlklint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *