Varmt välkomna

carlklint blogg kroatien

Är det verkligen så jag ska börja. Eller är det lite banalt och smalt må hända.
Kanske hade det varit mer passande om jag stått inför fullsatt arena, tänk er, öppnat upp i paljettkappa och högtidligt fladdrande med armarna som Birgitte Nielsen orerat ut. Men det är ju inte riktigt jag. Eller så är det de.
Att inte vilja vara lagom. Vara allt annat än lagom.

kroatien carlklint blogg

I flera dagar har jag funderat på hur jag bäst välkomnar Er alla fina som hittar hit.  Alla ni läsare som följt mig under flera år på min gamla blogg, och alla ni nya. Hit till detta allra första inlägget på den alldeles nya bloggen.  Close Up Carlklint. And it’s scary as hell.
Av olika orsaker som beskrivs i ”Om mig” så valde jag att hålla mig borta från bloggeriet under nästan tre år. Men jag längtade tillbaka. I omgångar. Och här skakar kanske en del av er på huvudet, en del kommer aldrig att förstå, och en del nickar instämmande av igenkänning.  Väl bekomme oavsett.

kroatien zadar blogg carlklint
 

Hur gör man, tänker jag. Hur gjorde jag förr. Hur fick jag ständigt fingrarna att flyta med smatter över tangenterna som om orden satt i fingertopparna och verkligen inte hade hejd på sig att sluta, stanna, stoppa eller sakta ner.
Hur jag ibland levde livet genom kamerans lins och knappt kunde bärga mig tills jag fick visa er.

kroatien zadar blogg carlklint

Åh som jag funderat, men jag tror ändå att receptet är total orädsla över att ”göra fel”. Att göra lite mer The Petter Stordalen way.

 ”Ikke vaer redd for å gjore feil. Du trenger bare å ha rett en gång”

 

Trots att jag med nöd och näppe gjort mitt första officiella inlägg, jag har inte publicerat mina samarbeten och är fortfarande lite rangel-tangel i skrivandet så är jag så otroligt stolt över hur den blev.
Hur den med perfektionist-utförande och ett evigt vändande och vridande har ändrats, och allt detta tack vare Karin. Evigt tacksam över kunskap av kod, vilja och att inte ge upp. Karin som verkligen förstår när jag på mitt sätt, med gestikulerande, skisser och prat försöker få fram hur jag vill ha det och varför.

Nu är jag här. Eufori.
Men vilka är ni undrar jag nyfiket. Vilka är ni? Hur mår ni? Var finns ni?
Vad vill ni läsa? Vad vill ni se?

Jag avslutar här. För idag.
Och jag gör det med att citera en stor förebild jag hade ynnesten av att lyssna på en gång då han liksom jag älskar möten. Mötet. Mötet med individen. Med individen innanför skalet och fasaden.
Per Holknekt.

Jag levererar inte skåpmat, jag levererar inget ur böcker, second-hand smoke är inte min påse. Jag har inga manus och har aldrig gjort en powerpoint. Men: jag trycker på, vrider ur allt, och lämnar avtryck. 

Close Up Carlklint är nu launchad.
Väl mött.

Maja Carlklint

2 thoughts on “Varmt välkomna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *