magnifik succé

billions viaplay damian lewis malin åkerman film serie

Godmorgon Torsdag kära ni…

Hösten torde ju vara seriernas högborg och även om jag sällan anser mig ha tid så finns det serier jag fastnar i och ser en snutt lite här och lite där.
Nu när jag har flugit halva Sverige runt ett tag så finns det ju stunder när ett avsnitt kan kännas mer än befriande att försjunka i.

Troligen är jag en av dom sista på den här bollen och den som hittat till den suveränt filmade serien

B I L L I O N S

billions viaplay damian lewis malin åkerman film serie

En riktigt snygg serie, minst sagt, om maktkampen mellan åklagaren Chuck Rhoades och miljardären Bobby Axelrod.
Oj oj oj här utfärdar vi en starkt pulshöjare damer.

Den har alla ingredienser en bra serie ska ha. (enligt mig)
En serie som man lätt fastnar i utan att vilja göra en massa saker vid sidan om, som att läsa en bok samtidigt eller vattna blommorna, eller helt sonika gå ner till tvättstugan.
Här vill man verkligen titta.

billions viaplay damian lewis malin åkerman film serie

Vad är då Bra Ingredienser?
En bunt snygga skådespelare. (johodå, kolla bara) Lite lyx och massa flärd (Älsk på det). Intriger i stort. Snabb och rapp dialog. (Älskar det, inget mjäk här inte) Skyhögt spel och utspelar sig i New Yorks finansvärld fullt av listigt fulspel av både män och kvinnor.

billions viaplay damian lewis malin åkerman film serie

Malin Åkerman, denna undersköna kvinna som verkligen kan ge svar på tal, herrejösses hon är så där smasching hela tiden oavsett om hon ska till city, till gymmet eller precis har varit på gymmet.. och så Damian Lewis, vem fastande inte för honom redan när han kom som hemvändande i HOMELAND och fick en hel värld av kvinnor på fall med sin ful-snygga manlighet och jag har nog inte riktigt än bestämt mig för om jag tycker han är riktigt snygg eller om man bara faller för den extremt maskulina karaktären..
Jag menar, jag lever ju ändå med den mest attraktiva man jag vet och Damian Lewis är ungefär raka motsatsen till Jude Law som man föll pladask för där han full av ödmjukhet och omtanke for in i våra hjärtan i THE HOLIDAY men han, Damian alltså, kanske är i samma liga som Gabriel Macht alias Harvey Specter i SUITS.
Ja ni fattar. Här vet man knappt vilket ben man ska stå på.

Men:
Höstens serie alltså.

B I L L I O N S

Även om jag nog är lite sist på bollen då den kom redan 2017 på Viaplay och nu är uppe i tre säsonger, men för att här motbevisa min man som anser att är på tok för snabb i allt och kör högsta växeln så kan jag ju inte hålla med där när det gäller att hitta en serie.
Men likväl, Höst-myset och ruggig-tidernas serie att krypa tätt intill för, den har vi väl ändå här.
(och så har jag ju med detta då även betat av era frågor om vilken serie jag följer. Tada!)

Maja Carlklint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *