ida sjöstedt mot kylan

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma…

Nej men Hej fina ni och Hej tisdag.
Citerade Viktor Rydberg ovan för nu är det inte jätte långt kvar till midvintern har oss i sitt grepp och julafton stundar.
Eller tills man får gå en aning överstyr med adventspyntandet.
I år blir det extra roligt då jag har ett alldeles färskt och nytt spännande samarbete i och med det..

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

Men inte nog med att advent och jul stundar, kylan har slagit till även här i västsverige (mannen satte på vinterdäcken i helgen trots att jag hellre hade kört ett tag till med sommar..) och snart går den inte att häva sig mot och det var med lite sann lycka jag gick ner till klädkammaren och med saliga händer tog fram den vackra pälsen från Ida Sjöstedt jag fyndade förra året.
Himmel och heaven vad den är ljuvlig.

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden
Det är som att svepa in sig i en stor och frodig björn (hur nu det kan kännas, men ändå) eller en stor god famn vars enda syfte är att värma dig och att göra det med bravur och rejält.
Inget mes-värmeri utan här gäller det stora tunga artilleriet vänner.
Det går inte att värja sig, bara att anamma det.

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

– Är det en riktig björn, Alice mamma?
Brukar frågorna lyda på skolan och nej, försäkrar jag.
Här vill man ju inte ha hela Sveriges påhopp känner jag så nej vänner, det är en alltigenom fusk-päls men av den bättre sorten.

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

Kylan biter tag. Det går inte ducka. Även om jag får en slags ångest över att det är så. Jag vill ha ljumna sommarkvällar med rosé på altanen medan grillen ger kol-doft och musklerna är mjuka och följsamma. Jag blir som en stel ekorre när kylan kommer. Omöjligt att slappna av. Och man ska ha sådan koll. Inventera vinterkläder åt hela familjen, hålla reda på mössor, vantar, skalkläder, termokläder , vinterkängor som ska stå på skolan, fodrade regnställ som far fram och tillbaka och läsa fröknarnas brev om att dubbelt upp tack av alla extrakläder då pedagogiken görs utomhus.
Och så står jag där i mitten av december i mina pumps och inser att jag har glömt att inventera mig själv..

ida sjöstedt päls mosh classy rapunzel stevemadden

Men när kvällarna blir mörkare blir det ljusare på morgonen. Det där med vintertiden tar några dagar innan man är i fas i kroppen. När klockan knappt passerat nio på kvällen känner kroppen att den vill göra kväll och paus och bara krypa ner…

Tisdag.
Nästan mitt i veckan.
En vecka som går i rasande tempo just nu, och egentligen kanske jag borde sätta upp lite vägspärrar så det saknar ner men det är så fantastiskt härligt det här jobbet jag har.
Jag ska berätta en dag. Jag lovar.
Denna veckan bär det återigen av mot den vackra kungliga huvudstaden i slutet på veckan.
Modegala på Opera Terrassen vankas och jag representerar.
Klänningen och skor planerade.
Så, Gala och inbokade möten.
Spännande fantastiska sådana och det ger energi långt över det vanliga.
Vägspärrar eller inte.

Njut tisdag vänner och ta hand om varandra.
Idag går dessutom tankarna lite extra till Årsdagen av den fruktansvärda Backa-branden.
Livet är kort.
Ta hand om den du älskar…

Maja Carlklint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *