dagens tips

kicks foundation kosmetika smink makeup

Godmorgon denna tisdag.

Har alla fått sin skönhetssömn?

Idag slår vi ett slag för saker som förenklar morgonrutinerna så man ser så där flawless och rosenskimrande och fullkomligt blommande när man studsar ut till bilen om dom lite små bistra mornarna.

Nu vet inte jag om det bara är min hud som är så där oberäknelig men inte håller den samma ton varje dag inte. Ibland lite för röd, ibland lite för gul…det beror lite på väder vind och sömn och då står man där med sin foundation (fortfarande fantastiskt nöjd över min senaste bekantskap i detta ämne) och så blir det aldrig den perfekta hudtonen dag till dag.

Nu menar jag inte att man bara duger som perfekt & totalt flawless men man vill ju ändå vara sitt bästa man kan.
Och vad hittade jag då?

F O U N D A T I O N  D R O P S

kicks foundation kosmetika smink makeup

kicks foundation kosmetika smink makeup
Faktiskt så har den mörka hängt med mig sedan efter sommaren när det var svårt att finna en foundation som höll den där sommarbruna pepparkakstonen man hade lagt till sig med men den ljusa testade jag på nu under helgen.

Vad gör då dessa för mirakel.
Dom får din foundation att bli den ton du vill ha och behöver.
Du kan ha en, inte tio, bas-foundation och allt utifrån hur din egen hudton ter sig blandar man i den mängd droppar utav den ljusa, eller den mörka för all del, som behövs.

Det jag verkligen uppskattade med den är också att den är lätt att dosera med pipetten i korken och att den inte får din foundation att ändra karaktär.
För det vet vi ju, att alla har dom olika egenskaper.
Den ena lovar hållbar hela dagen, den andra flawless, den tredje touchproff (allt är ju relativt) och den fjärde ska göra dig tio år yngre med ett penseldrag..
Oavsett vad just din lovar/lovade när du med förväntansfull lyster i blick la ner den i korgen så förändrar dessa dropparna inte karaktären.

Och det måste ju ändå slås ett slag för kan jag tycka.
Allt det där som förenklar utan att krångla till eller kosta en halv förmögenhet.

Jag önskar er alla en fantastisk tisdag.

Maja Carlklint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *